torsdag den 19. juni 2014

En gammel dreng..


En gammel dreng fik fred og selvom her er frygteligt tomt uden hans højlydte snorken så var det den rigtige beslutning.. Han hilste stille på dyrlægen og lagde sig derefter på sit yndlingstæppe midt på græsplænen mellem os alle 4 og blev nusset til det sidste. 
Mine drenge fik fortællingen om regnbuebroen og selvom nogen måske vil kalde mig naiv og barnlig så holder vi fast i den fortælling og glæder os til et hjerteligt gensyn. 
I går flyttede vores unge tæve så ind på gamledrengens plads under trappen hvor hun forsigtigt lagde sig og sukkede et par gange. Herefter gav hun sig til at snorke højlydt og hun forsøger nu efter bedste evne at fylde den tomme plads ud. Drengene har tillagt sig nye vaner med at hun skal have "putte-tid" når de kommer hjem fra skole og hun er i hvert fald ikke utilfreds med at få lov til " at ligge i ske" med dem på skift. 
Og jo det er stadig svært og et kæmpe savn men han bliver gemt dybt inde og aldrig glemt og med et forsigtigt smil kan vi nu begynde at snakke om nogle af alle hans fjollede vaner uden at græde. 
Alle de mange blå/gule/lyserøde karklude som han stjal og rev i atomer... Da han tog et par sko og bare skulle ligge på dem uden at tygge i dem...når han apporterede en rød pølse for derefter at give den til katten...når han ved stranden gjorde sig helt usynlig ved at "mave" sig ned til vandet for at bade selvom han ikke måtte.. 
Jo han var en ganske særlig hund og heldigvis fik vi fornøjelsen af at vores hans familie.❤️❤️❤️

2 kommentarer:

  1. Hvor var han da en rigtig lækker hund!

    SvarSlet
  2. Åhh ja, man bliver bare så knyttet til dem....
    Vi har også en golden retriever der ligner jeres rigtig meget - dejlig hund
    Kh Christina

    SvarSlet